Recht is krom

Miss Assist Juridisch Advies

Recht is krom. En vaak ook ingewikkeld. Soms moet je jezelf door een oerwoud van wetjes en regeltjes worstelen om uit te vinden of je in je recht staat. En zelfs dan is het nog niet altijd even duidelijk. Dat kan ontzettend lastig zijn, zeker als je de weg in dat oerwoud niet kent.

Juridisch advies voor particulieren en ondernemers

Zo nu en dan komen we allemaal wel eens in een situatie terecht waarbij je best een beetje juridische hulp kunt gebruiken. Een conflict met je werkgever bijvoorbeeld, of onenigheid met je buren of je huurbaas. Gedoe over garantie op een aankoop die je hebt gedaan, of een verzekeraar die weigert uit te keren.

Ook als ondernemer krijg je regelmatig te maken met juridische zaken. Denk bijvoorbeeld aan een geschil met een klant of een leverancier. Of bij het opstellen van algemene voorwaarden voor je organisatie of arbeidscontracten voor je werknemers.

Dat soort zaken, klein of groot, kunnen je flink bezighouden. Als je er zelf niet uit komt, zal je de hulp van een professional moeten inschakelen. Maar de stap naar een advocaat is vaak best wel groot en bovendien ook erg duur. Daar zit je ook niet op te wachten. Je hebt vooral behoefte aan een beetje inzicht en duidelijkheid. Je wilt weten waar je aan toe bent, wat je rechten en plichten zijn en welke stappen je kunt ondernemen om de situatie op te lossen.

Jurist Miss Assist

Dan is het fijn als je bij iemand terecht kunt die de nodige kennis heeft en jou in begrijpelijke taal kan adviseren en bijstaan. Persoonlijk, vertrouwd en vooral ook betaalbaar. Dat is waar Miss Assist voor staat. Als gediplomeerd jurist ken ik de weg in het recht en help ik je graag bij jouw juridische zaken.

Heb je behoefte aan juridisch advies? Neem dan eens vrijblijvend contact met me op. We bespreken jouw situatie en ik laat je meteen weten wat ik voor je kan betekenen. Duidelijk en snel. Daar heb je wat aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *