Over Miss Assist

Over Miss Assist

"Dreams don't work unless you do"

- John C. Maxwell -

Ik ben Marijke van den Berg, ik ben 32 jaar jong en ik woon en werk in mijn geboorteplaats Winterswijk. In 2006 vertrok ik met een tas vol spullen naar Nijmegen, waar ik aan een onvergetelijk studie avontuur begon. Na vier jaar hard werken en nog harder lachen, keerde ik in 2010 terug naar Winterswijk met een mooi diploma op zak en een heuse titel voor mijn naam. Mr Marijke, Master of Laws. Geweldig! Maar nu?

Die vraag bleek lastiger te beantwoorden dan ik dacht. Je bent afgestudeerd en je wilt wat. Maar wat dan? De banen lagen helaas niet voor het oprapen, zeker niet in de juridische branche in de Achterhoek. Maar stilzitten, dat is niets voor mij. Dus na het kortste sollicitatiegesprek ooit, startte ik de volgende dag bij een grote regionale organisatie in de telecom en ICT dienstverlening. Daar heb ik vijf jaar gewerkt als productmanager en projectmanager. Een geweldige tijd bij een leuke organisatie, waar ik de kans kreeg om te ontdekken waar mijn kracht ligt. Ik genoot van mijn zelfstandigheid in mijn functies en ik vond het heerlijk om elke dag weer iets nieuws te leren.

Het avontuur lonkte. Ik was toe aan een nieuwe stap. Precies op het juiste moment werd mij een fantastische baan aangeboden bij een internationale en exclusieve webshop. Geen vastomlijnde functie, geen strak ingerichte organisatie, maar een bedrijf dat me bood waar ik zoveel behoefte aan had. Ruimte! Ruimte om te ontdekken, om te doen, om het anders te doen, om te groeien, om te ontwikkelen maar ook om fouten te maken en daar weer van te leren. En dat in een omgeving met alleen maar jonge ondernemers om me heen. Die ervaring maakte van alles bij mij los. Mijn ondernemersgeest begon te kriebelen!

En toen was het zover. Met diploma's, ervaring en een portie lef op zak koos ik voor mijn droom. Mijn eigen bedrijf, Miss Assist! Als Miss Assist ondersteun ik drukbezette ondernemers bij allerlei zaken waar ze zelf niet aan toe komen. Van kleine klusjes tot grote projecten. Op afstand of op locatie. Eenmalig of voor een langere tijd. Ik ben inzetbaar waar en wanneer het nodig is. Flexibel, efficiënt en zonder gedoe. Miss Assist is jouw persoonlijke on-demand office assistent waar je zorgeloos taken aan kunt overlaten. Dé droom van iedere ondernemer met een eindeloze to-do lijst.

Inmiddels kijk met trots terug op vele uitdagende opdrachten, creatieve projecten, fijne klanten en leerzame momenten. En met plezier kijk ik uit naar nieuwe samenwerkingen! Bel me gerust eens voor een kennismaking en een kop koffie.

Marijke

 

Diensten

Virtual Assistant

Als virtual assistant ondersteun ik jou als drukbezet ondernemer bij allerlei zaken waar je zelf niet aan toekomt. Met een veelzijdig aanbod van diensten bied ik je allround office assistance op afstand of op locatie. Efficiënt, persoonlijk en betrouwbaar.

Flexibel inzetbaar

Ondernemen is hollen en stilstaan. Kun je wel wat hulp gebruiken maar wil je nergens aan vast zitten? Zet mij in voor werk waar je zelf niet aan toekomt. Flexibel per uur, voor een dagdeel of voor een project bijvoorbeeld. Eenmalig of vaker. Op afstand of op locatie. Ik denk graag met je mee.

Allround diensten

Ik zet me met plezier voor je in. Ik beantwoord je telefoon en mail, ik schrijf, vertaal en redigeer teksten, optimaliseer je webcontent, stel documenten en presentaties voor je op, ondersteun je bij je administratie en bij de rest van je to-do lijstje. Snel, efficiënt en zoals jij het wilt.

Meer diensten

Klanten over Miss Assist

Wat is jouw ervaring met Miss Assist? Laat het mij en anderen weten!

Jij

Kan ik jouw recensie straks hier plaatsen? Heel graag!

Miss Assist